Op woensdag 24 oktober aanstaande om 18.30 uur organiseren wij in het gemeentekantoor de tweede workshop voor bouwers op locatie Morgenzon (WVC-terrein).

 

Tijdens deze workshop gaan de bouwers aan de slag met de inrichting van hun toekomstige woonwijk en de eventuele spelregels voor het bouwen. Ook kunnen zij hun eigen bouwplannen verder uitwerken en hun ideeën uitwisselen met de toekomstige buren. Deze workshop is bedoeld voor de deelnemers aan de vorige workshop en nieuwe geïnteresseerden die graag hun droomhuis zouden willen bouwen op deze unieke locatie.

 

Aanmelding

Belangstellenden kunnen zich voor deze workshop aanmelden bij Linda Roeterink via telefoonnummer (0543) 543 543 begin_of_the_skype_highlighting Vrij (0543) 543 543 end_of_the_skype_highlighting of per e-mail via info@ikziewinterswijk.nl

 

Meer informatie

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie over deze workshop of over het project contact opnemen met Linda Roeterink via bovenstaand telefoonnummer. Op de website www.ikziewinterswijk.nl staat uitgebreide informatie over de mogelijkheden van zelf en samen bouwen in Winterswijk. Daar is ook de (concept-)visie te downloaden.