Op donderdag 20 september organiseert Veilig Verkeer Nederland afd. Winterswijk in samenwerking met het Zorgloket van de gemeente Winterswijk een scootmobieldag. Tijdens deze dag, verdeeld over een morgen- en een middagprogramma kunnen scootmobielbezitters hun vaardigheden m.b.t. het berijden van een scootmobiel testen en uitproberen, verkeersregels worden opgefrist, gehoor en reactievermogen worden getest, het zien wordt beoordeeld en mankementen en klachten van de scootmobiel worden verholpen.

 

Het doel is: “ berijders van scootmobielen veiliger en met meer plezier aan het verkeer te laten deelnemen”. Deze activiteiten vinden allemaal plaats in een overdekte setting in het gebouw van De Klephoorn Laan van Hilbelink 6, we zijn dus niet afhankelijk van het weer. Er kunnen maximaal 30 deelnemers per dagdeel worden toegelaten aanmelden is daarom noodzakelijk, dat kan per e-mail: vvn-winterswijk@hetnet.nl of telefonisch bij VVN 516185.