De politie stelt een onderzoek in naar inbrekers die in de nacht van zaterdag op zondag 2 september in Winterswijk op pad waren. Bij een woning aan de Javastraat heeft men onder meer een laptop en geld buitgemaakt. Ook werd er bij het ziekenhuis ingebroken en hier wordt geld vermist. Tips zijn welkom op 0900 – 8844.

 

Afgelopen nacht heeft de politie met meerdere eenheden naar inbrekers gezocht die in Winterswijk actief waren. Rond 03.00 uur kreeg men een melding dat er aan de Delistraat werd ingebroken. De daders zouden zijn gevlucht en hier was het gelukkig bij een poging gebleven.

Tijdens het onderzoek troffen agenten een bewoner van de Javastraat aan. Hij was net thuis gekomen en ontdekte een inbraak. Hier hadden de dieven geld en een laptop gestolen.

 

Ook bij het plaatselijke ziekenhuis werd ingebroken. Een beveiliger ontdekte afgelopen nacht de inbraak. Er was een buitendeur geforceerd en in het restaurantgedeelte van het ziekenhuis werd geld gestolen.

 

Het onderzoek wordt voortgezet en de technische recherche verricht een sporenonderzoek.