Op zondag 16 september 2012 zal er voor de zevende keer een harmonicadag plaatsvinden in Winterswijk-Meddo. Dit jaar zal deze dag, welke geheel in het teken staat van de harmonica, plaatsvinden op het terrein van Hoveniers & Groencentrum Wenninkhof. Naast de podium optredens is er op het terrein rond Wenninkhof volop ruimte voor vrije spelers.

 

De hele dag door zullen er podium optredens plaatsvinden van verschillende groepen en artiesten. De dag wordt begonnen met leerlingen van de muziekschool. En twee jeugdige 9 jarige harmonica spelers Chiel Rietman en Jasper Wiegers. Verder treden op Bertus & Jan, Manon Heutinck, Johan Wiegers, Mengelmoes, Ahof Aalten, Björn Wedding, Robert – Henny & Eric.

 

Het belooft een gezellige muzikale dag te worden in een mooie groene omgeving. Spelers hebben gratis toegang inclusief 1 consumptie. Bezoekers betalen 3,00 euro entree, kinderen t/m 12 jaar gratis.

 

De organisatie hoopt op mooi weer en een grote belangstelling voor de harmonicadag op zondag 16 september 2012, locatie Wenninkhof, Hoeninkstegge 5, Winterswijk-Meddo. Aanvang 11.00 uur tot 17.00 uur.

 

Verder laat een orgelbouwer (Dhr. Heetkamp) uit Groenlo zien hoe kleine orgels gebouwd worden.

Ook komt Dhr. Meerding met zijn op schaal gemaakte boerderij, hij heeft afgelopen jaar weer diverse zaken bij gebouwd bij zijn boerderij.

 

Voor de mensen met Groen vingers zijn er die dag ook volop mogelijkheden om te genieten.