Na de zomer periode en een beetje bijgekomen van het Volksfeest zijn we er weer helemaal klaar voor. Dat betekend dat vanaf dinsdag 4 september de diverse activiteiten weer van start gaan bij ’t Kreil aan de Dingstraat in Winterswijk 

 

T Heuksken heeft een nieuwe gastvrouw: Marlien, zij zal vanaf 11 september iedere dinsdagmorgen vanaf 10:00 uur de koffie/thee klaar hebben. Er is dan tot 12 uur de tijd voor een gezellig praatje ook zullen we regelmatig verschillende gasten uitnodigen. Hierbij te denken aan: de buurtbemiddeling, de klussendienst, de Woonplaats maar ook bijvoorbeeld de wijkagent. Daarnaast staan we natuurlijk open voor alle ideeën!

Jongereninloop: Net zoals vorig seizoen gaan iedere dinsdagavond tussen 19:30 uur en 22:00 uur de deuren open voor de jeugd tussen 12 en 18 jaar. Marck, Erik, Ernst, zorgen er dan voor dat het biljart, de air-hockey en het tafelvoetbal klaar staan, de muziek en pc’s aanstaan. Dus kom een kijkje nemen!

Vanaf oktober hopen we met de verschillende workshops voor jongeren te starten op de maandagavond. Informatie hierover volgt!

En natuurlijk gaan we ook weer beginnen met de alcoholvrije tienerdisco op zaterdagavond. Op verzoek van ouders en bezoekers hebben we tijden aangepast. We beginnen nu om 19:00 uur en zullen om 23:00 uur stoppen. De eerste is op zaterdag 29 september.

Vrouweninloop: Iedere donderdagmorgen vanaf 9:30 uur tot 11:00 uur een inloop speciaal voor vrouwen. Gewoon gezellig kletsen, samen koken of je nieuwe gordijnen maken. Alles kan en mag tijdens deze ochtenden!

Ook zullen er in de loop van het seizoen weer diverse workshops gehouden gaan worden. Tegen een kleine vergoeding voor materiaal, koffie en thee. Meer informatie volgt.

Voor meer informatie over alle activiteiten kun u iedere dinsdag of donderdagmorgen tussen 10:00 uur en 12:00 uur in ons gebouw aan de Dingstraat 25 terecht.