Activiteiten zaterdag 28 juli

Winterswijk

Burgemeester en wethouders hebben ingestemd met het verzoek van het marktbestuur om de zaterdagmarkt van vandaag, vanwege de hitte, om twee uur te stoppen. Normaal duurt de warenmarkt op zaterdag tot vijf uur en zijn de standplaatshouders tot de vastgestelde eindtijd aanwezig. Vandaag stopt de warenmarkt dus om twee uur.

Vandaag is er Fahrenheit 2018 van 2 uur tot middernacht bij Beachclub Meer. Heter dan dit wordt het niet: Zon, strand, house & Disco. Met Pablo Discobar Soundsystem en Chris Stussy op de line-up, weten we dat het een aardig heet feestje gaat worden.

Hebt u geen kaarten? Helaas, deze dag is uitverkocht.

Aalten

Vanavond is er weer Boogie Nights Summer Edition op het terras van Oerkroeg Schiller. Het terras wordt omgetoverd tot een tropische buitendisco met en verlichte dansvloer. Boogie Nights is het 30+ feest van Nederland. Je hoort de beste muziek uit de 70’s, 80’s en 90’s en ziet op megaschermen de originele videoclips uit die tijd! De landelijk bekende dj’s Rob Spijker & Hilco Silk zullen voor een ongekende sfeer zorgen. De mannen draaien met videoclips, zodat je alles weer opnieuw kan beleven. De avond begint om 9 uur en kaarten zijn te koop in het café in bij de Primera.

Heeft u activiteiten die u graag in de agenda opgenomen ziet worden, stuur dan een bericht naar: Lokale Omroep RTV Slingeland, Misterweg 9, 7102 BD in Winterswijk of mail naar info@rtvslingeland.