dokter M. en de zusters foto p.r

AALTEN – Vrijdag 21 juni om exact 16.00 uur zal wethouder Wikkerink de officiële opening verrichten van “Camping Beth San”. Tien dagen lang zal er een campingsfeer gecreëerd worden in de grote tuin achter woonzorgcentrum Beth San aan de Ludgerstraat 17 in Aalten. Tevens zullen er iedere dag mooie activiteiten plaatsvinden waar senioren uit heel Aalten ( en omgeving) welkom zijn. Na de opening van de tijdelijke camping zal er een spetterend optreden zijn van Dokter M. & zijn zusters. Fijne liedjes van vroeger zullen de revue passeren. Dit optreden is gratis te bezoeken. Aansluitend is er een zogenaamd “snack uurtje ”gepland.

Bij slecht weer zal dit optreden binnen plaatsvinden in het grand café van Beth San. Voor meer informatie over de andere activiteiten zie oudere persberichten of bezoek- of bel Beth San voor info en opgave 0543-561500 . De gehele organisatie van deze gezellige camping tiendaagse ligt in handen van Marga Klompe en Talentverbinder Richard Jongetjes.