Tijdens het jaarlijkse overleg met alle vrijwilligers die zich inzetten voor Kamp Wenters werd de groep aangenaam verrast met een bezoek van twee afgevaardigden van Stichting ’t Joosthuis.

Stichting ’t Joosthuis is opgericht door de vereffeningscommissie van voetbalvereniging Vosseveld. Hun doel is ervoor zorgen dat de gelden van de opgeheven voetbalvereniging op de juiste plekken komen; initiatieven van stichtingen en verenigingen met een maatschappelijk doel in Winterswijk en omgeving. Stichting Wadd ‘en vakanties had bij ‘t Joosthuis een aanvraag ingediend voor een nieuwe Deale tent. De grote groepstent waar gezamenlijk gegeten wordt.

 

Stichting Wadd’en vakanties is de organisatie achter het welbekende Kamp Wenters. Dé kampeerweek op Vlieland voor alle leerlingen uit groep 8 van het openbare basis onderwijs in Winterswijk.

De opbouw – en afbraakploeg, kooktantes, kampleiders, leraren en het bestuur werden tijdens hun vergadering overvallen met een bijzondere gulle donatie van maar liefst € 10.000. Dit prachtige bedrag stelt de organisatie in staat om nu de grote groepstent op maat te laten maken bij Bults Zeilmakerij in Winterswijk.

 

Penningmeester Monique ten Dolle bedankte de bestuursleden van Stichting ’t Joosthuis voor deze prachtige bijdrage