Wil je kinderen een onvergetelijke ervaring bieden vol avontuur en plezier? Dan zijn onze kijkmiddagen bij de Welpen (7 t/m 11 jaar) de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de wereld van Scouting! Drie bijzondere middagen staan op het programma, vol spannende activiteiten die de verbeelding van kinderen prikkelen en hun avontuurlijke geest stimuleren. Deze vinden plaats op zaterdagmiddag van 14:15 uur en duren tot 16:15 uur op De Huininkmaat 4.

 

Op 23 maart laten we onze creativiteit de vrije loop tijdens een knutselmiddag. Van kleurrijke vriendschapsarmbandjes tot fantasierijke kunstwerken, er is geen limiet aan wat we kunnen maken samen!

Op 6 april staat in het teken van outdooravontuur, waarbij we broodjes bakken boven een knisperend vuur en samen een spel spelen op het veld. Een perfecte gelegenheid om de basisvaardigheden van het buitenleven te leren en te genieten van de warmte van het kampvuur.

Op 25 mei gaan we op ontdekking in het bos met een spannend bosspel. We banen ons een weg door het groen, op zoek naar verborgen schatten en uitdagende missies die ons naar nieuwe avonturen leiden.

 

Of je nu een nieuwsgierige ouder bent die op zoek is naar een actieve vrijetijdsbesteding voor je kind of een enthousiaste avonturier die dol is op nieuwe ervaringen, iedereen is welkom op onze kijkmiddagen bij de Welpen!

Dus trek je avontuurlijke schoenen aan en sluit je aan bij ons voor een middag vol plezier, vriendschap en ontdekkingen. We zien je graag op onze kijkmiddagen bij de Welpen!

Voor meer informatie kijk op onze website en voor vragen en aanmeldingen, stuur een e-mail naar info@scoutingwinterswijk.nl.

www.scoutingwinterswijk.nl