Foto: Siebel Juweliers Winterswijk

Siebel Juweliers opent op zaterdag 2 maart officieel haar deuren in het bruisende Winterswijk, gelegen aan de Misterstraat 46. De nieuwe winkel biedt een uitgebreide collectie sieraden, horloges en trouwringen.

Store manager Esra en haar team staan klaar om u te adviseren bij het vinden van het perfecte sieraad dat past bij uw persoonlijke stijl en smaak en om u te voorzien van professionele service. Of het nu gaat om een klassieke armband, een trendy horloge of een tijdloze (trouw)ring, bij Siebel Juweliers vindt u het allemaal.

Tijdens het feestelijke openingsweekend worden de eerste klanten verwend met een goedgevulde goodiebag. Ook kunt u genieten van een heerlijk hapje en drankje terwijl u hun collecties bewondert met een DJ die de opening extra feestelijk maakt!