Na de succesvolle lancering van de documentaire met uitverkochte zalen begin van het jaar 2023, is er in oktober 2023 een start gemaakt met een filmtour door de Achterhoek, langs filmhuizen en theaterzalen. De belangstelling voor de filmvoorstellingen is groot en tot nu toe waren alle zalen uitverkocht.

Boogie Woogie is hét centrum voor cultuureducatie in de regio Oost-Achterhoek. Van alles op het gebied van muziek, dans en beeldende kunst is er te zien en te horen. Zondagmiddag 14 januari wordt de muziektempel gebruikt als bioscoop. Want dan is de succesvolle documentaire ‘Bespiegelingen over de Achterhoek’ er te zien.

De documentaire wordt niet uitgebracht via digitale wegen. Er wordt gekozen voor ‘het samen beleven’. Vanuit een heerlijke stoel beleef je de film op een groot scherm. De Achterhoek komt letterlijk naar je toe. ” Het magistrale geluid van het muziektheater ‘ Boogiewoogie ‘ zorgt voor een extra dimensie.

Door het grote succes start er in oktober 2024 weer een nieuwe filmtour door de Achterhoek.

Zondagmiddag 14 jan om 14.00 uur is de documentaire te zien bij Boogiewoogie in Winterswijk. Er is geen kaartverkoop aan de zaal. Info www.bespiegelingenoverdeachterhoek.nl