In deze tijd van warmte en samenzijn, is het essentieel om degenen die het wat minder getroffen hebben te omarmen en te steunen. Daarom lanceert de WUh ook dit jaar weer een kerstpakkettenactie, waarbij jij de kans hebt om vreugde te brengen in het leven van iemand anders.

De actie is simpel maar krachtig: geef bij de WUh de naam en het adres door van iemand waarvan jij vindt dat deze persoon of gezin tijdens de feestdagen een extraatje verdient. Misschien is het een buurman die altijd voor anderen klaarstaat, een vriend die het moeilijk heeft of een familielid dat een zware tijd doorgaat. Samen kunnen we ervoor zorgen dat niemand zich tijdens de kerst alleen voelt.

Maar er is meer! Je hebt ook de mogelijkheid om een kerstdoos bij de WUh of bij Benefiets op te halen en deze zelf te vullen met lekkernijen en of feestelijke verrassingen. Wil je je gulle gebaar persoonlijk maken? Voorzie het pakket dan van een adres. De WUh zorgt er dan voor dat het pakket anoniem bij jouw adres afgegeven wordt. Iedereen kan ook een gevuld kerstpakket bij de WUh afgeven. De WUh zorgt er dan voor dat het pakket terecht komt bij iemand die een pakket verdient. Iedereen verdient het immers om zich gelieft te voelen, vooral tijdens de feestdagen.

De kerstpakketten worden met zorg samengesteld en bevatten een scala aan feestelijke lekkernijen en nuttige items. De pakketten worden bewust anoniem bezorgd, zodat de ontvangers de magie van onverwachte vrijgevigheid kunnen ervaren. Geef de naam van iemand op die volgens jou een kerstpakket verdient, of kom langs om een pakket persoonlijk te vullen. Samen maken we deze kerst voor iedereen onvergetelijk! Doe mee aan onze kerstpakkettenactie en verspreid de warmte van het seizoen! Je kunt iemand of een gezin aanmelden via pakumin@wuhwinterswijk.nl Inmiddels zijn er al veel goederen geleverd waar pakketten van samengesteld kunnen worden. Er is nog wel behoefte aan houdbare levensmiddelen. Wil je doneren kom dan langs bij Benefiets, Weurden 4 of bij de WUh, Roelvinkstraat 2.