Van 30 oktober tot en met 5 november 2023 vindt de derde editie plaats. In deze week organiseert Centrum Duurzaam Winterswijk de Duurzaam Doen! Avonden.  

Besloten om bezig te gaan met verduurzamen, maar nog nét dat laatste zetje nodig om daadwerkelijk te starten? Herkenbaar. Laat je daarom tijdens de Duurzaam Doen! avonden helpen met antwoorden op je laatste vragen bij de verschillende stands. Je kunt terecht voor informatie over klimaatadaptatie, financiering & subsidies, isolatie en besparen, zonnepanelen en duurzaam voedsel. Ook maken vijf woningeigenaren kans op een uitgebreid energieadvies. Na jouw bezoek weet je precies wat je kunt doen om je woning energiezuinig  te maken en hoe je duurzamer kunt leven. Kom langs in het Centrum Duurzaam Winterswijk op dinsdag 31 oktober of woensdag 1 november tussen 17.00 en 21.00 uur! Vooraf aanmelden is niet nodig.

Over de Nationale Klimaatweek
In 2030 moet de CO2-uitstoot in Nederland met ten minste 55 procent zijn gedaald ten opzichte van 1990, als opmaat naar een klimaatneutrale samenleving in 2050. Om dit te halen, dient iedereen zijn CO2-uitstoot te verminderen: overheden, bedrijven, organisaties en burgers. Het is de hoogste tijd voor iedereen die dat nog niet deed, om nu in actie te komen en stappen te zetten om duurzamer te leven, wonen, eten, consumeren, reizen en produceren. Daarom organiseert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat de Nationale Klimaatweek. Kijk voor meer informatie over deze campagne op www.nkw2023.nl.