Zondag 22 oktober organiseert FTC Kotten wederom de Coulissenlandschap Gravelride.

Een tocht voor zowel MTB- als gravelfietsers. De Coulissenlandschap Gravelride is meer dan alleen maar een rondje fietsen. De tour biedt je onverwachte passages op locaties waar je nooit verwacht had te mogen fietsen. Er zijn deze keer 2 lussen uitgezet. Waarbij je door lussen te combineren kunt kiezen of je 25,30,45,55 of de volledige 75 kilometer wilt rijden.

Na een gefietste lus kom je terug bij de gezellige start- en pauzelocatie in Winterswijk-Kotten bij gebouw Wilhelmina aan de Meester Meinenweg 1

Voor 16,50 (NTFU leden 13,50) krijg je naast de supermooie rit bovendien een totaalpakket dat een mooi feestje belooft te worden. Vooraf koffie of thee, onderweg een goed uitgeruste pauzeplek en na afloop een heerlijke hamburger of vegaburger van de bbq en een biertje of frisdrank naar keuze.

Vooraf inschrijven kan via de volgende link: www.fietssport.nl/toertochten/54754