Op zaterdag 16 september 2023 zet Arriva haar deuren vol trots open voor het publiek. Altijd al willen weten hoe een dag van een machinist eruit ziet? Of achter het stuur van onze Arriva-bus willen zitten?

Jong en oud is zaterdag 16 september welkom bij Arriva. In het noorden kan het publiek terecht in Groningen en Leeuwarden. In het zuiden in Kerkrade en Venlo. En in het oosten van Nederland in Zutphen.

Programma Raildag ZutphenBij het station in Zutphen is iedereen welkom in en om het regiokantoor van Arriva (Stationsplein 10D). Tussen 10.30 en 15.30 uur vertellen Arriva medewerkers alles over ons openbaar vervoer. Bezoekers komen alles te weten over de treinen en bussen van Arriva, ze kunnen onder andere zelf in een simulator een trein besturen en een kijkje nemen bij onze verkeersleiding. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven! En overweeg je een baan in het openbaar vervoer? Dan is er volop gelegenheid om te ontdekken of het ov iets voor jou is. Bezoekers kunnen extra voordelig met het ov naar de raildagen in Zutphen. Meer informatie: Raildag Station Zutphen (arriva.nl)Werken bij ArrivaTijdens de Nederlandse Raildagen is er ook aandacht voor de vacatures bij Arriva. Via verschillende opleidingstrajecten kan iemand direct bij ons aan de slag. De opleiding wordt door Arriva betaald. Vacatures en informatie zijn te vinden op: www.werkenbijarriva.nl