Provincie Gelderland voert van woensdag 16 augustus 06.30 uur tot en met woensdag 23 augustus 2023 18.00 uur onderhoud uit aan de Beekseweg (N335) bij Zeddam vanaf kruising Berkenlaan tot kruising Oude Doetinchemseweg. De weg wordt onder meer voorzien van nieuw asfalt. De weg is dan voor doorgaand gemotoriseerd verkeer volledig afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via borden. In het weekend is de weg open voor verkeer vanaf vrijdag 18.00 uur tot en met maandag 06.30 uur. De belijning is dan nog niet aangebracht. Hiervoor wordt gewaarschuwd met borden.

Bij het werken aan de weg doet de provincie er alles aan om de overlast zo min mogelijk te laten zijn. Maar hinder is niet te vermijden. De periodes van afsluitingen en het gebruik van omleidingsroutes houden we zo kort mogelijk. Het resultaat is een weg met verkeer dat vlot en veilig doorstroomt. We roepen weggebruikers op om zich aan de omleidingsroutes te houden, geen sluiproutes te gebruiken, aanwijzingen op borden én van verkeersregelaars op te volgen, zich aan de maximum snelheid te houden en op te letten met fietsers (schoolgaande jeugd) en wandelaars. Zo houden we rekening met elkaar én werken we samen aan veilig verkeer.