Rennen, springen en gooien op echte atletiekbaan

 

WINTERSWIJK – Rennen als Femke Bol, springen als de lenigste en gooien als de sterkste. Alle basisscholieren uit Winterswijk krijgen de kans om zich uit te leven op een echte atletiekbaan. Op woensdagmiddag 28 juni wordt er voor hen bij atletiekclub Archeus een gratis Athletics Champs-evenement gehouden.

De sportmiddag is de afsluiting van de gymlessen die de leerlingen deze weken krijgen van de vakleerkrachten van Motus Onderwijs. Bij Athletics Champs staat het plezier en de succesbeleving van het kind, ongeacht zijn of haar niveau, voorop. De onderdelen zijn zo opgezet dat elk kind een resultaat kan behalen waar het trots op is. Aan het eind van de middag, die duurt van half drie tot half zes, krijgt elke deelnemer een diploma mee. De resultaten zijn te vinden op atletiek.nu.

Wie mee wil doen, kan zich tot en met 20 juni aanmelden via mail bij m.wieskamp@live.nl met vermelding van voor- en achternaam, geslacht en geboortedatum. Ook kinderen die de gymlessen deze weken niet hebben gevolgd, kunnen meedoen. De sportmiddag wordt gehouden bij Archeus, Vredenseweg 136 in Winterswijk. Op de accommodatie is een kantine, toiletten en kleedgelegenheid.