Koningsnacht, Koningsdag en Bevrijdingsdag zijn weer in aantocht! Speciaal voor deze dagen zet Arriva in Gelderland en Overijssel (regio oost) langere treinen en ook extra treinen in.

Speciale nachttreinen Koningsnacht vanuit Arnhem

Voor Koningsnacht op 26 april zet Arriva extra late treinen in waarmee de reizigers uit Achterhoek weer thuis kunnen komen. Zo vertrekken er om 1.30 uur en 2.30 uur nog treinen vanuit Arnhem naar Winterswijk! De laatste treinen naar Tiel vertrekken om 1.08 uur en 2.02 uur.

Extra treinen en speciale nachttreinen KoningsdagArriva zet op Koningsdag extra treinen in tussen Doetinchem en Arnhem en tussen Tiel en Arnhem. Bovendien rijden er extra nachttreinen naar Doetinchem, Winterswijk en Tiel.

De laatste treinen naar Tiel vertrekken om 0.39 uur en 1.12 uur. De laatste treinen naar Doetinchem en Winterswijk om 1.40 uur en 2.30 uur.

 

Extra treinen op 5 mei rondom Zwolle

Op de Vechtdallijnen rijden op 5 mei voor het Bevrijdingsfestival in Zwolle extra treinen vanuit Ommen richting Zwolle. Tussen 12.30 en 15.30 uur vertrekt vanuit Ommen ieder kwartier een trein naar Zwolle. ‘s Avonds geldt de kwartierdienst vanuit Zwolle naar Ommen vanaf 23 uur,. De laatste trein naar Emmen vertrekt om 00.58 uur.

Reizigers wordt geadviseerd om voor vertrek de reisplanner te checken.