Op zaterdag 10 september organiseert Filmhuis Winterswijk een erg leuke openluchtfilm op het terrein van het Strandbad, gecombineerd met een culinaire belevenis verzorgd door LEV by Mike, het restaurant dat in het paviljoen van het Strandbad is gevestigd.

U arriveert tegen 18.00 uur bij het Strandbad, waar u wordt verwelkomd met een drankje. Daarna krijgt u door Mike Vrijdag en zijn team van LEV by Mike een overheerlijk vijfgangendiner voorgeschoteld in de vorm van een zogenaamd Walking Dinner. Dit is een wat minder formele manier van dineren, maar wees gerust u hoeft echt niet de hele tijd te staan of rond te lopen, er zijn voldoende zitplaatsen.

Na het diner vertonen kunt u kijken naar de erg leuke film Tel Aviv on Fire, volgens VPRO Cinema ‘verfrissend en reuze sympathiek’.

Meer info vind u op www.filmhuiswinterswijk.nl