Bezoekers hebben dit weekend stierenballen gegeten met topchef Nel Schellekens, geraved bij Prins S. en De Geit, gaten in panty’s gedanst dankzij Bazzookas, de neerwaartse hond ingezet tijdens yogasessies en waggelende eenden moeten ontwijken bij de bar.

Organisatie ‘Feestfabriek Alles Komt Goed BV’ is tot over de oren in haar nopjes met hoe Mañana Mañana dit weekend is verlopen. Geen gedoe, maar vooral goeie zin. Geen noemenswaardige incidenten, vooral veel kleurrijke accenten. Afgelopen dagen vonden iets meer dan 27.000 mensen hun weg naar Laren (Gld.), 27.034 welteverstaan.

Dit jaar was Kasteel Oolde, voor de allereerste keer, het stralende middelpunt van Mañana Mañana. De unieke locatie drukte een positieve stempel op het hele festijn en in de schaduw van deze eyecatcher kwam het feestje goed tot zijn recht. Net als alle voorgaande edities ping-pongde de sfeer van ‘zeer relaxt en ontspannen’ naar ‘uitbundig en expressief’. Deze perfecte combi, van zwaar chill naar hard dansen, bleek ook deze editie een succesformule.

Lotte Post, medewerker van Feestfabriek Alles Komt Goed BV: “In 2017 kwamen er ongeveer 26.848 bezoekers naar Mañana Mañana in Vorden. In 2018 waren het er wat meer, namelijk 28.356 en in 2019 groeide het door naar circa 29.850 mensen. Dat was onze laatste editie. Dit jaar tikken we de 27.000 bezoekers aan en voor ons is dat helemaal fantastisch, mede vanwege het feit dat we zijn verhuisd en mensen blijkbaar wel met ons mee zijn gereisd naar Laren. De gezellige drukte maakte de sfeer op het terrein magistraal.”