Jaarlijks organiseert de Vrijwillige Brandweer Winterswijk in november een feestavond, waar ook de jubilarissen uit dat jaar worden gehuldigd. Door corona konden dit feest en deze huldigingen de afgelopen twee jaar niet doorgaan. Op zondag 29 mei 2022 organiseerde de brandweer een speciale feestmiddag voor hun vrijwilligers met gezin en de oudgedienden. Tijdens deze gezellige dag bij Spiekerman zijn de jubilarissen en afzwaaiers uit 2020 en 2021 door postcommandant Roland Lieverdink en burgemeester Joris Bengevoord bedankt en in het zonnetje gezet.

 

Zowel de burgemeester als de Postcommandant spraken vol lof over hoe de post zich als geheel door de moeilijke coronatijd staande heeft gehouden en klaar stond voor de gemeenschap.

 

De jubilarissen en afzwaaiers in 2020 en 2021 op een rijtje

2020

· Maurice Buitink: 20 jaar

· Pascal Meerdink: 20 jaar en afscheid per 2022

· Jan Mous: 25 jaar

· Johan Seij: Afscheid na 16 jaar

 

2021

· Hans Nico Oortgiese: 12,5 jaar

· Jasper Stemerdink: 12,5 jaar

· Frank Kirkenir: 25 jaar

· Thom Goossens: 30 jaar

· Erik Wiggers: 35 jaar