Vacatures voor radio en TV

 

 

Radiopresentatoren voor onze actualiteiten- en informatieve programma’s

 

RTV Slingeland is momenteel dringend op zoek naar presentatoren/programmamakers die het team van de ‘Nieuwsgroep Radio’ komen versterken, met name in het weekend. Lijkt het je leuk om een informatief radioprogramma te presenteren en interviews te doen én ben je geïnteresseerd in de samenleving van Winterswijk en omgeving, dan is dit echt iets voor jou. Je stelt zelf je programma samen, selecteert in overleg met andere programmamakers de onderwerpen en doet ook zelf de interviews met gasten.

Wat we vragen: een goede radiostem en interesse in de actualiteiten van Winterswijk en omgeving.

Ervaring is niet vereist. Voor een training wordt gezorgd en er is een inwerkperiode. 

Achter de schermen

Graag komen we ook in contact met iemand die de activiteitenagenda voor verschillende programma’s zou willen samenstellen op basis van persberichten en publicaties in de diverse media. Het gaat daarbij om het opstellen van berichtjes met een vlot lopende tekst die tijdens de uitzendingen kan worden voorgelezen. Deze functie is in samenwerking met de bureauredactie.

Wat we vragen: goede schriftelijke taalvaardigheid en het kunnen weergeven van de essentie van een tekst.

Overige vacatures

 

Radio-technici

Medewerkers voor de techniek zijn ook altijd welkom. Het gaat daarbij om het technisch verzorgen van een radio-programma (zoals het bedienen van het mengpaneel tijdens de uitzendingen en het monteren van opnames).

Ervaring is niet per se vereist. Wegwijs in de wereld van de radiostudio word je vanzelf via een training.

 

 

TV-medewerkers

Voor de TV-afdeling zijn zowel verslaggevers/presentatoren als cameramensen van harte welkom.

Voor alle functies geldt dat het gaat om (onbetaald) vrijwilligerswerk.

Zou je onderdeel willen uitmaken van ons team, dan ontvangen we graag je mailtje. Ons adres: vacature@rtvslingeland.nl. Langskomen in de studio kan ook en wel voor TV op woensdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur en voor radio op zaterdagmorgen tussen 8.00 en 12.00 uur.