De afgelopen week werd er dagelijks een dressuurwedstrijd verreden op de accommodatie van Hippische Vereniging Winterswijk. Hierbij was er ook succes voor eigen leden. Carmen Vervelde won met Golvé in de klasse L1 een eerste en een derde prijs. Met haar pony Emilion reed Carmen naar een tweede prijs in de klasse M2. Sofie ten Pas reed zich met Ysselvliedts Milord meerdere dagen in de prijzen. In de klasse B waren er vier eerste prijzen, een tweede prijs en een derde prijs. Felien Elschot en Elaya reden naar een eerste en een tweede prijs in de klasse B. Ook in de klasse B won Daniëlle van Staalduinen een tweede prijs met Khalasny. Anouk Kempers en Get the Picture kwamen aan start in de klasse M1 op meerdere dagen. Zij wonnen in totaal twee eerste prijzen en een tweede prijs.Milou Onderdijk deed succesvol mee aan de wedstrijd in Vragender. Met Mylord rv won ze een zesde prijs in de klasse 110 cm. In Diepenheim won Milou met Promise van ’t Beukenhof in de klasse 110 cm een eerste prijs. In Haaksbergen was er voor Milou met Undercover XL een tweede prijs in de klasse 120 cm. Chelsea Hogeslag sprong mee op de wedstrijd in Ruurlo met Gillmore TMH en wist een vierde prijs te winnen in de klasse 100 cm. Anouk Kempers sprong met Roxette van ’t Eigenlo mee in de klasse 100 cm in Varsseveld. Zij wisten een eerste prijs binnen te slepen.Anouk Siebelink kwam aan start met Gillmore TMH in Hummelo, zij behaalden een eerste prijs in de klasse Z1. Jade ten Pas reed met Equishel’s Juul naar twee eerste prijzen in de klasse L2 tijdens de dressuurwedstrijd in Rekken.

Foto: Anouk Siebelink