Na twee toernooiloze corona jaren is het op woensdag 15 mei a.s. dan eindelijk weer zover:  De Rabo Kids Cup, HET jeugdvoetbaltoernooi voor de groepen 2,3 en 4 van het Winterswijkse  basisonderwijs op de velden van FC Trias. Op ’t Huitinkveld aan de Bataafseweg worden  10 kleinere veldjes uitgezet zodat de 63 deelnemende teams heerlijk aan het voetballen  komen tijdens de 33e uitgave van het jeugdtoernooi.
Naast dat de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek haar naam heeft gekoppeld aan het  toernooi zal een deel van de medewerkers van de Rabobank weer actief zijn als spelleider.  Mee doen is belangrijker dan winnen want de Rabo Kids Cup kent louter winnaars en  heeft door, de vier van de Von Galen Schule uit Oeding, een internationaal tintje.
De eerste wedstrijden starten om 15:00 uur waarna rond 18:00 de laatste  wedstrijden worden gespeeld. Het hele programma is na te lezen op www.fctrias.nl