arrivavignet

Koningsnacht en Koningsdag mag weer gevierd worden en dat betekent dat het overal lekker druk gaat worden. Tijdens Koningsnacht en Koningsdag rijdt Arriva voor de feestvierders daarom extra lang door op de trajecten Arnhem-Winterswijk en Arnhem-Tiel. Wie verstandig is, laat zich rijden. Dus stap in de Arrivatrein!

Late treinen tijdens Koningsnacht

Speciaal voor Koningsnacht op 26 april zet Arriva extra late treinen in. Zo vertrekken er vanuit Arnhem om 0:35, 1:05, 1:35, 2:35 uur nog treinen naar Doetinchem en Winterswijk. De laatste treinen naar Tiel vertrekken om 0.38 en 2.02 uur.

Extra treinen Koningsdag

Arriva zet ook op Koningsdag extra treinen in. Zo vertrekken er vanuit Arnhem om 0:35, 1:05, 1:35, 2:35 uur nog treinen naar Doetinchem en Winterswijk. Ook rijdt Arriva op Koningsdag extra lang door van Arnhem naar Tiel. De late treinen vertrekken om 00:39, 0:12 en 1:12 uur richting Tiel.

De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl ). Of plan de reis op www.arriva.nl.