De populaire cursus “muziek maak je zelf” van Eendracht gaat weer van start. Op een leuke en laagdrempelige manier maken basisschoolkinderen kennis met muziek. De kinderen mogen de verschillende instrumenten uit het orkest bespelen en ook leren zij ritmes en het begin van samenspelen.

 

De cursus is op de zes vrijdagmiddagen 13 mei, 20 mei, 3 juni, 10 juni, 17 juni & 24 juni, van 17.45 tot 18.30 uur. Het eindigt met een écht concert op 19 juni én 1 juli.

 

De lessen worden gehouden in de Klephoorn, Laan van Hilbelink 6-9.

 

Voor de cursus wordt een bijdrage gevraagd van 10 euro per kind. Mochten de kosten (nu, of voor een eventuele muzikale toekomst) een bezwaar zijn vraag dan naar regelingen van de gemeente via de Post 0543 543 960. Aanmelden voor “muziek maak je zelf” kan per email bij Relinda via muziekmaken@eendracht-winterswijk.nl