Op woensdag 20 april opent het Alzheimer Trefpunt (voorheen Alzheimer Café) Lichtenvoorde weer haar deuren. Het thema tijdens deze bijeenkomst is: behoud van eigen regie door zorgtechnologie.

U wilt zo lang mogelijk zelfstandig en veilig thuis wonen. Hoe doe je dat? Wat kunt u inzetten om dit te kunnen realiseren en hoe kan domotica ondersteunen bij dementie? Technologie en Zorg Academie (TZA) is deze avond te gast. Dit is een vereniging in de Achterhoek voor onderwijs, overheid en zorgorganisaties, cliënten en mantelzorgers en zoeken naar zorgtechnologie-oplossingen om zelfstandigheid en zelfredzaamheid in de thuissituatie te bevorderen. Zij delen hun ervaring en het gebruik van zorgtechnologie. Deze avond wordt verzorgd door Ellen Meijer (trainer en coördinator TZA) en Marijn Schurink (trainer en coördinator Living Lab). Over het Alzheimer Trefpunt in Lichtenvoorde De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert maandelijks een Alzheimer Trefpunt in Lichtenvoorde op de vierde woensdag van de maand. Iedere maand staat een ander thema centraal. Het Alzheimer Trefpunt is er voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.

Wanneer: woensdag 20 april 2022

Waar: Cultureel Centrum Den Diek, Dijkstraat 30 in Lichtenvoorde. (Ingang aan zijde Hamelandhal, Meer de Walcherenstraat 3)

Hoe laat: van 20.00 uur tot 21.30 uur (zaal open vanaf 19.30 uur), aanmelden is niet nodig.

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: (06) 1351 4411