Foto: Chelsea Hogeslag

 

In het weekend van 2 en 3 april stonden er twee dagen springsport op de agenda bij de Hippische Vereniging Winterswijk. Op zaterdag mochten de pony’s het spits afbijten, gevolgd door de paarden op zaterdagmiddag en zondag. Op zondag kon men zich in diverse rubrieken plaatsen voor het evenement Outdoor Gelderland.Ook verschillende eigen leden vielen in de prijzen. Carmen Vervelde won met Emilion twee eerste prijzen in de 60 en 70 cm. Een dag later kwam Carmen nogmaals aan start. Ditmaal met Golvé in de 80 centimeter. Dit resulteerde in de derde prijs. Chelsea Hogeslag en Gillmore TMH wonnen een eerste prijs in de 100 cm. Met J’Adore won Chelsea in één weekend een vierde prijs in de 100 cm, een tweede prijs in de 105 cm en een achtste prijs in de 110 cm. Anouk Kempers won in de 100 cm een eerste prijs met Roxette van ’t Eigenlo. Ook Milou Onderdijk kwam meerdere malen aan start. Met Mylord rv won ze een tweede prijs in de 100 cm. In de 110 cm was er een eerste prijs met Promise van ’t Beukenhof. In de 120 cm won Milou een vijfde prijs met Undercover XL. Op dezelfde hoogte mocht Milou met Just Do It een eerste prijs ophalen.

Tijdens de springwedstrijd in Ruurlo een week eerder wist Jennifer Udo nog een vierde prijs te winnen in de klasse B. Anouk Siebelink en Gillmore TMH wonnen een tweede prijs tijdens de dressuurwedstrijd in Haaksbergen in de klasse Z1. Hiermee plaatsten zij zich voor de finale op zondag, waar ze opnieuw een mooie score neer wisten te zetten.