Zondag 3 april van 12:00 tot 19:00 uur organiseert Boogiewoogie in het Vrijheidspark samen met een groot aantal, voornamelijk Winterswijkse muzikanten, een benefietorkest. De opbrengst gaat in zijn geheel naar goede doelen t.b.v. de Oekraïense vluchtelingen die in Winterswijk verblijven. Denk hierbij aan inrichting van een ontmoetingsruimte voor de vluchtelingen en ondersteuningsmateriaal zoals fietsen en laptops t.b.v. onderwijs. Laptops worden ter beschikking gesteld aan vluchtelingen uit Oekraïne.

De laptops zullen worden voorzien van een Oekraïense Windows-installatie zodat vluchtelingen uit Oekraïne, met name de kinderen, deze kunnen gebruiken voor scholing en ontwikkeling. De vluchtelingen hebben zelf aangegeven ook graag als vrijwilliger bij de organisatie betrokken te willen worden. Hier zal de organisatie zeker gebruik van maken. Daarnaast zoekt de organisatie vrijwilligers die willen helpen bij de bar, muntverkoop en diverse andere voorkomende werkzaamheden. Wil ook jij je, net als veel andere inwoners, het onze vluchtelingen naar de zin maken, meld je dan aan als vrijwilliger voor dit bijzondere benefietconcert.

Contactpersoon bij Boogiewoogie is Johan Mateman. E-mail johan@boogiewoogie.nl Telefoonnummer 0543 515 569