Afgelopen zomer heeft er bij Unity, het opleidingsorkest van Eendracht, een ware aardverschuiving plaats gevonden: er stopten maar liefst 7 muzikanten. Zij hebben allemaal de opleiding binnen Eendracht gevolgd en zijn nu aanbeland bij de fanfare, het hoogste niveau binnen de vereniging.

Afgelopen zomer konden zij helaas hun carrière bij Unity niet met een mooi optreden afsluiten. Daarom is er op zaterdag 26 maart een speciaal concert in de Mondriaanzaal van theater de Storm. Dan zullen zij alle 7 een solostuk laten horen waarbij ze begeleid worden door het huidige Unity.

Unity en Eendracht zijn natuurlijk erg trots op deze jonge, getalenteerde muzikanten. Tijdens dit concert treden op: Mart Ebbers op Xylofoon, Loïs Hieltjes op Altsaxofoon, Caya Hieltjes op Bugel, Arianne Jentink op Altsaxofoon, Merle Esselink op Trombone, Imme Wilterdink op Tenorsaxofoon en Maaike Wevers op Euphonium.

Unity staat onder leiding van Gerd Wensink.

Het concert is op zaterdag 26 maart, om 20.30 uur, in de Mondriaanzaal van theater de Storm. De entreeprijs is € 7,50 incl garderobe en drankje na afloop. Kaarten zijn te bestellen via theater de Storm: https://www.theaterdestorm.nl/voorstelling/unity/