verkiezingen

RTV Slingeland houdt op vrijdag 11 maart een debat met de Winterswijkse lijsttrekkers voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart. Dat debat wordt gehouden in de concertzaal van muziekcentrum Boogie Woogie, van 16.00 tot 18.00 uur. Het debat wordt op het tv-kanaal van de omroep uitgezonden op zaterdag 12 maart en zondag 13 maart.

Er bestaat voor publiek de mogelijkheid het debat te volgen en eventueel ook vragen te stellen. Wel wordt belangstellenden die aanwezig willen zijn gevraagd zich vooraf aan te melden via info@rtvslingeland.nl  en op de 11e maart aanwezig te zijn om 15.45 uur.

Alle lijsttrekkers van de aan de verkiezingen deelnemende partijen in Winterswijk zijn in het debat vertegenwoordigd; CDA, Winterswijks Belang, VVD, PvdA, D66, Voor Winterswijk, Morgen en Frontale. Het debat wordt in vier of vijf ronden gevoerd, met per ronde een thema. Dat zijn in ieder geval zorg,armoede en welzijn, werken en wonen, cultuur en culturele voorzieningen en samenwerken. Het debat staat onder leiding van Jan Rietman.