Skopein en Filmhuis Winterswijk organiseren op maandag 14 maart om 19.30 uur gezamenlijk een benefietvoorstelling van anti-oorlogsfilm Donbass van de Oekraïense regisseur Sergei Loznitsa. De volledige opbrengst van deze voorstelling gaat naar Giro 555 van de samenwerkende hulporganisaties. De hulporganisaties, waaronder Stichting Vluchteling, maken zich grote zorgen over de ernstige situatie in Oekraine en de omliggende landen. Om hulp te kunnen bieden zijn vele tientallen miljoenen euro’s nodig.

Op dit moment doen al meer dan 2100 bioscopen/filmtheaters in 46 landen mee!

ReserverenReserveringen voor ons reguliere programma op de dinsdagavond bij voorkeur via internet: Skopein  Via deze link kunt u uw reservering ook annuleren of aanpassen.Annuleringen of wijzigingen altijd doorgeven a.u.b.Geen internet?Bel 0543-521515Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de voorstelling te worden afgehaald. Daarna vervalt de reservering.