gemeentewinterswijklogo

Het coronavirus heeft op veel ondernemers een flinke impact, ondanks de verschillende steunmaatregelen. Bent u als ondernemer in financiële problemen geraakt of dreigt u in de problemen te raken? Dan kan ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) u mogelijk helpen. Bij ROZ kunt u ook terecht voor advies bij het maken van keuzes voor de toekomst die het best passen bij de situatie van u en uw bedrijf.

ROZ ondersteunt namens 17 gemeenten in Twente en de Achterhoek, waaronder Winterswijk, ondernemers in alle fasen van het ondernemerschap: van starten tot stoppen en alles daar tussenin. Dat doet ROZ door het geven van advies, begeleiding, coaching, trainingen, financiering (Bijstand voor zelfstandigen) en schuldhulpverlening. Wilt u contact met ROZ? Mail dan naar info@rozgroep.nl of bel 074 – 241 51 00.