De vele regenval en de voor dit weekend voorspelde stormen Dudley en Eunice heeft het bestuur van de Stichting Historische Kring Kotten doen besluiten de geologische wandeltochten één week op te schuiven naar zondag 27 februari ’22. De weersverwachtingen voor dat weekend zien er gunstig uit en dan kunnen we dus meer genieten. Zaterdag 19 februari ’22 is het nieuwe informatiepaneel ‘Plantengaarde” onthuld door drs. Willem Peletier.

Om de onthulling luister bij te zetten kunnen op zondag 27 februari ’22 , ruim een week na de onthulling van van het informatiebord, drie wandelroutes gelopen worden. De routes hebben een lengte van 9, 13 en 19 km. De wandelroutes (midden en lang!) voeren ons langs het nieuwe informatie paneel. We kunnen er dan uitgebreid kennis van nemen.

De routes starten allemaal bij het Verenigingsgebouw Wilhelmina, Meester Meinenweg 1, 7107AN Winterswijk Kotten. De start is tussen 9.00 en 12.00 uur. De deelname bedraagt € 5,00 p.p. en men ontvangt een routeboekje met beschrijving van de geologische ondergrond en de diverse routes. Alle routes kan men zelfstandig lopen. Ongeveer halverwege de lange routes (13 en 19km) is een toiletvoorziening en koffie of thee te koop. Ook bij de start – en einde is de mogelijkheid om koffie/thee te kopen.

Paneel Plantegaarde staat weer op zijn plaats