Gemeente wil nog betere dienstverlening

 

De gemeente Winterswijk is continu bezig om de dienstverlening naar inwoners en ondernemers te verbeteren. Veel gaat goed: u geeft ons gemiddeld het rapportcijfer 7,4. En het kan op sommige punten beter. Daarom zoeken we inwoners en ondernemers die kritisch met ons mee willen denken hoe we onze dienstverlening verbeteren.

 

Meedenktank

We willen een groepje samenstellen van inwoners en ondernemers die meedenken over wat wij anders of sneller kunnen doen voor een hogere klanttevredenheid. Wie kan ons dat beter vertellen dan onze klanten zelf? De meedenktank komt ongeveer 1 x in de twee maanden samen. In de meedenktank willen wij uw reactie vragen op verbeteringen waar we zelf aan denken. En u kunt uw eigen suggesties aandragen.

 

Wie zoeken we

We zoeken inwoners en ondernemers die op basis van hun eigen ervaringen met de gemeente positief kritisch mee willen denken. U hoeft niet per se een negatieve ervaring te hebben om ideeën te hebben hoe we u beter hadden kunnen helpen.

 

Aanmelden

Heeft u interesse of nog vragen? Neem dan contact op met Edi van Gelder (aanjager dienstverlening). Hij is bereikbaar op 06 – 51 62 87 08 of via de e-mail egelder@winterswijk.nl