U woont aan de grens en bent op zoek naar een (andere) baan? U heeft een bedrijf en zoekt personeel aan de andere kant van de grens? Misschien hebt u er nooit aan gedacht, maar een baan of de zoektocht naar personeel aan de andere kant van de grens kan een goede optie zijn.

Specialisten van de Duitse Agentur für Arbeit, het Nederlandse UWV, de gemeente Enschede en het GrensInfoPunt van EUREGIO geven informatie over de mogelijkheden en kansen voor u aan de andere kant van de grens. Zij kunnen u in een persoonlijk gesprek aangeven welke mogelijkheden u hebt en wat de eventuele gevolgen zijn.

Op 19 januari organiseert het GrensInfoPunt van EUREGIO een digitaal spreekuur rondom het thema “Werken en zoektocht naar personeel in de grensstreek.”

Dit digitale spreekuur duurt van 10.00 uur tot 12.00 uur. Hebt u belangstelling voor dit digitale spreekuur, dan dient u zich hiervoor aan te melden door een mail te sturen naar spreekuur@euregio.eu onder vermelding “Grenswerk”. Deelname is gratis

Op de website www.grensinfopunt.eu is veel algemene informatie te vinden over deze onderwerpen en leest u de antwoorden op veel gestelde vragen. De genoemde organisaties werken samen in het project Grenswerk www.grenswerk.eu