rovacontainers

Ook in 2022 komt ROVA weer langs in uw gemeente om uw containers voor afval en grondstoffen te legen. De inzameldagen huishoudelijk afval voor 2022 zijn inmiddels bekend. U vindt de inzameldagen voor uw adres in de ROVA-app of op www.rova.nl/inzamelkalender.

 

Uw inzameldagen bekijken

Op de inzamelkalender van ROVA ziet u snel en eenvoudig wanneer de ROVA uw containers komen legen in 2022. U kunt de inzamelkalender op verschillende manieren bekijken:

 

– ROVA app Heeft u een smartphone of tablet? Dan kunt u de gratis ROVA-app downloaden via de App Store en Google Play Store. In de app stelt u éénmalig uw adres in, daarna heeft u altijd alle informatie over inzameling van afval en grondstoffen bij de hand.

– ROVA website Heeft u geen smartphone of tablet? Dan kunt u uw postcode en huisnummer invoeren op www.rova.nl/inzamelkalender. U krijgt dan direct de volledige jaarkalender met inzameldagen in beeld.

– Papieren kalender U kunt ook een papieren inzamelkalender aanvragen via het ROVA-Klantcontactcentrum, telefoonnummer: (0543) 54 54 54. Het ROVA-Klantcontactcentrum is op werkdagen van 8.00 tot 20.00 uur bereikbaar en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

 

Gewijzigde openingstijden met de feestdagen

Het milieubrengstation aan de Leeghwaterweg 10 in Winterswijk is op zaterdag 25 december en zaterdag 1 januari gesloten.