SCHAKEN – Behalve met drie achttallen, doet WSG ook met twee viertallen mee aan de competitie. Deze teams spelen hun wedstrijden op doordeweekse dagen. Het eerste kwartet speelt in de hoogste klasse van de Schaakbond Overijssel.En in de eerste ronde trof het team meteen de sterkste tegenstander met het Enschedese Max Euwe. Jochem Mullink moest het opnemen tegen de sterkste speler van Overijssel. Hij verloor al heel snel een pion, kwam nog aardig terug, maar moest toch het hoofd buigen. Henrik Lösing liet wederom zien dat hij goed in vorm is, want met enkele leuke zetten zette hij zijn tegenstander steeds weer onder druk. Gerard Harbers bereikte een goede stelling, maar gebruikte ook veel tijd en die is zeker bij de viertalwedstrijden niet in overvloed aanwezig. Dit brak hem op in het eindspel. Marcel Krosenbrink won al snel een pion, maar hield zijn tegenstander daarna te lang in de wedstrijd. In de uitvluggerfase kon hij echter toch nog he5 volle punt pakken. Al met al een verdienstelijke 2-2.

Het tweede viertal deed het tegen HSC Stork nog beter en won met 1,5-2,5. De Hengelose club bleek geen schim meer van de topclub die het in het nog niet zo verre verleden was. Henk te Brinke (met enige hindernissen) en Mark Burgers (zonder problemen) wonnen hun partij. Dick Boogaard kwam remise overeen en Paul Dekker verloor na een partij met zeer wisselende kansen.