Een paar weken voor het jaarlijkse VuurFestival, werd de stekker eruit getrokken: COVID-19 is de boosdoener die alles stil legt. Een editie die hals over kop geannuleerd word terwijl de organisatie op het punt stond alles op te bouwen. Met de gedachte dat het evenement in 2021 met pasen door kon gaan is het in de ijskast gegaan, waar het al vrij snel nog even bleek te blijven. Toch is wachten op een 3e poging te lang, de organisatie kán niet anders dan weer wat te organiseren en daarmee éindelijk terug de weide in te gaan! 

Terug de TIJD in op vrijdag 22 oktober 

Vrijdag 22 oktober openen om 18:00 uur de poorten van het mega tentfeest met het evenement ‘Terug de TIJD in’. Heesen vertelt: “Met Terug de TIJD in hebben we een evenement waarbij de jaren 90 en 00’s centraal staan. We hebben alleen maar grote namen: 2 brothers on the 4th floor, Special D uit Duitsland, Charly Lownoise en de Party Animals’. De organisatie bouwt de grootste tent die zij tot nu toe heeft gebouwd om een groot tentfeest neer te kunnen zetten.

Terug de WEIDE in op zaterdag 23 oktober 

Op zaterdag staat het thema ‘feest’ centraal. Elferink: “We wilden graag terug de weide in, dus waarom het evenement niet ook zo noemen en er een mega feest van maken? We hebben hier niemand minder dan de Dirty Daddies & FeestDJRuud voor weten te strikken. Voeg hier een mega show aan toe en je hebt een fantastisch feest!”. Ook deze avond begint om 18:00 uur, een uur eerder dan oorspronkelijk het idee, maar door de geldende regels moeten we om 24:00 uur stoppen, dus het hele programma is een uur eerder gezet.

De organisatie hoopt dat iedereen er net zo naar uit kijkt terug de tijd/weide in te gaan als zij dat zelf zijn. De geldende regels worden gehanteerd, dus een vaccinatie of negatieve test is een vereiste. De laatste tickets zijn verkrijgbaar via de website: www.vuurfestival.nl