Rijkswaterstaat start op 29 augustus met groot onderhoud op de autoweg N18 tussen Groenlo en Varsseveld. Hierdoor is de N18 tussen Groenlo en Lichtenvoorde volledig afgesloten van 29 augustus tot 3 september en tussen Lichtenvoorde en Varsseveld van 3 tot 10 september 2021.

Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen en een extra reistijd van 15 tot 30 minuten.

Van zondag 29 augustus 20.00 uur tot vrijdag 3 september 05.00 uur wordt er gewerkt aan de weg tussen Groenlo en Lichtenvoorde. Bestemmingsverkeer kan gebruik maken van een aantal oversteekplaatsen voor (landbouw)verkeer en er zijn diverse omleidingsroutes van toepassing.

Van vrijdag 3 september 01.00 uur tot vrijdag 10 september 05.00 uur vinden de werkzaamheden plaats tussen Lichtenvoorde en Varsseveld. Op dit traject zijn meerdere oversteekplaatsen ingericht.

Het asfalt wordt vervangen door geluiddempend asfalt over de volledige lengte van 14,5 km. Er worden onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd, zoals het vernieuwen van voegovergangen en het uitvoeren van betonreparaties aan viaducten. Ook de kruising op de Lichtenvoordseweg (Varsseveld) wordt aangepakt, waardoor deze veiliger wordt.