Vanaf 1 augustus heeft het Gerrit Komrijcollege een nieuwe rector. Jeroen Sanders komt over vanuit Doetinchem, waar hij waarnemend rector was van het Rietveld Lyceum.

Sanders is vanaf augustus 2020 waarnemend rector. Daarvoor was hij vijf jaar conrector en verantwoordelijk voor het onderwijsondersteunend personeel, financiën, huisvesting, ICT en innovatie van de school. Hij is zijn carrière in het onderwijs in 2007 begonnen als docent lichamelijke opvoeding. Van 2011 tot begin 2015 was hij manager breedtesport van voetbalvereniging DZC’68, de Doetinchemse Zaterdag Club.

Jeroen Sanders is bij veel mensen bekend als scheidsrechter in het betaald voetbal. Hij maakte zijn debuut in 2007. Op dat moment was hij de jongst debuterende scheidsrechter in het betaald voetbal. Hij was toen 21 en 273 dagen. Sinds 2010 leidde hij ook wedstrijden in de Eredivisie. Hij bleef actief tot in 2016.