Op maandag 15 maart bestond het stembureau uit burgemeester Joris  Bengevoord en de oud-burgemeesters Paul van Erkelens en Christien Stigter. Zij hadden van 14.00 uur tot 21.00 “dienst”.

Ze hadden daarbij verschillende functies. Rond 16.00 uur ving Paul van Erkelens de stemmers op om ze te vragen of ze geen klachten hadden, die op een corona-infectie kunnen wijzen. Burgemeester Bengevoord nam de stempassen in ontvangst. Christien Stigter was behulpzaam bij het in de stembus doen van het lange ingevuld stemformulier.  Met enige regelmaat wisselden ze van functie.

De burgemeester vertelde dat er al goed gestemd is op de twee stembureaus, die op maandag 15 en dinsdag 16 maart open zijn. Mensen die tot de risicogroep behoren kunnen daar al stemmen. De andere stemmers worden op woensdag 17 maart verwacht. Bengevoord meldde ook dat er al veel mensen, die ouder dan 70 jaar zijn, per post hebben gestemd.

Een korte reportage met interviews met de burgemeester en de twee oud-burgemeesters is op maandag 15 maart vanaf 18.00 op het TV-kanaal vaan RTV Slingeland te zien.