Heb je affiniteit met het nieuws, of met muziek met betrekking tot radio en/of tv?

RTV Slingeland zoekt vrijwilligers, wij zijn een vrijwilligers organisatie en hebben geen betaalde krachten in dienst.

Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van ons gezellige team, kom dan bv. op de woensdagmorgen vanaf 10.00 uur ons bezoeken bij RTV Slingeland, Misterweg 9 te Winterswijk. Ook op de zaterdagmorgen vanaf 8 uur t/m 12 uur zijn wij altijd aanwezig.Radiotechnici

Als technisch medewerker zorg je ervoor dat al het geluid wat in de radiostudio geproduceerd wordt in juiste banen wordt geleid. Een presentator is niets, als hij niet gehoord zou worden. Je maakt samen met de presentator het radioprogramma en binnen dit team zorg je voor de technische realisatie. Je hoeft overigens helemaal geen knopjesfreak te zijn. Wegwijs in de wereld van de radiostudio word je vanzelf! Heb je wat tijd over om ons te helpen het geluid van de regio in de lucht te krijgen, dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen.Redactiemedewerker voor tv, radio, internet en/of social media
Onze belangrijkste taak als lokale omroep is het brengen van het nieuws van de regio. Toegankelijk, actueel en correct. Om deze taak te kunnen uitvoeren zijn mensen nodig die het nieuws maken. Als redactiemedewerker ben jij aanwezig tijdens de nieuwsgroep vergaderingen en heb je één van de belangrijkste taken die een lokale omroep maakt wat het hoort te zijn. Je maakt deel uit van een team en zorgt dat het nieuws up to date blijft. Jij bent de persoon die de afspraken regelt met betrekking tot de interviews en de besproken items tijdens de nieuwsgroep vergaderingen gaat inplannen.   Presentatoren voor radio en/of TV
Ben jij een persoon waarvan mensen vaak zeggen dat jij een mooie radiostem hebt en jij daar echt iets mee zou moeten doen en heb jij een goede motivatie en doorzettingsvermogen dan is dit je kans… of wil je voor TV presenteren en op locatie mooie tv uitzendingen opnemen, ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.Verslaggevers voor radio of tv 

Onze regio is zeer levendig. Er gebeuren constant interessante dingen om ons heen. Wij willen graag iedereen op de hoogte houden van de laatste stand van zaken maar ook wat er bij de sportverenigingen gebeurt en bv. op muzikaal gebied,
Om al deze gebeurtenissen te kunnen verslaan hebben wij jouw als verslaggever nodig die ons graag op de hoogte wil houden.

Cameramensen 

Onze omroep is tevens op zoek naar cameramensen. Vindt je het leuk om samen met een verslaggever een verslag te maken van een evenement of een gebeurtenis, meld je dan aan. Je kunt veel creativiteit kwijt in dit werk, door het zelf kiezen van shots en door eventueel je eigen werk te monteren.


Video-editors

De video-editor monteert op de computer de digitale videobeelden voor uitzending. Je kunt gebruik maken van de apparatuur in onze studio maar je mag eventueel ook thuis op je eigen pc monteren. Wij zoeken medewerkers die enige ervaring hebben met het werken met een videomontage-programma op de computer. Wij bieden een leuke en uitdagende invulling van je werkzaamheden. Je kunt veel van je creativiteit kwijt in de montage van onze programma’s.


Is er een vrijwilligersfunctie voor jou van toepassing, doe dan een korte e-mail met contactgegevens en omschrijving waar je voorkeur naar uitgaat naar vacature@rtvslingeland.nl op onze beurt zorgen wij er dan weer voor dat de juiste persoon contact met je opneemt.