Explorius Vastgoedontwikkeling BV houdt een enquête onder inwoners van Winterswijk over het plan voor een Cultuurkwartier. De projectontwikkelaar roept de inwoners op hun wensen en ideeën kenbaar te maken over onder meer de vormgeving van het park, het type woningen en de beleving van cultuur. Het plan voor het cultuurkwartier omvat de nieuwbouw voor de bibliotheek, het muziekcentrum een bioscoop met horeca op de plaats van twee winkels in de Wooldstraat, de voormalige Expert en de voormalige Aldi, plus de ontwikkeling van een parkachtige omgeving daarachter met de mogelijkheid van luxe woningen en appartementen. De huidige parkeerplaats aan de Spoorstraat vervalt dan en Boogie Woogie wordt gesloopt.
Na inventarisatie van de wensen zal Explorius deze vertalen in de verdere uitwerking van het project. In het tweede kwartaal van 2020 besluit de gemeente Winterswijk over het plan.