WINTERSWIJK – Met ingang van zondag 10 maart zendt RTV Slingeland de populaire rubriek ‘Uit het oog maar niet uit het hart’ weer uit. In deze rubriek vertellen oud-Winterswijkers hun levensverhaal en kijken terug op hun jeugdjaren in Winterswijk.

De rubriek werd eerder gepresenteerd door Jan Beernink. Met het overlijden van Jan in 2016 verdween de rubriek van de radio, maar komt nu als maandelijkse rubriek terug in het programma Op de Koffie op de zondagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur. De presentatie is in handen van Betty Wassink.

Zondag 10 maart is Carin Tiggeloven, geboren en getogen Winterswijkse en woonachtig in Den Haag, Betty’s eerste gast. Carin studeerde geschiedenis en politicologie in Leiden, werkte tien jaar als radiojournalist voor de Wereldomroep en is sinds 2006 als zelfstandige onder andere actief als gewaardeerde congres- en dagvoorzitter.

Ook sportprogramma terug Na enkele maanden van afwezigheid heeft RTV Slingeland ook weer een sportprogramma op de zondagmiddag. Achterhoek Sport oftewel 8 Sport is een coproductie van de Achterhoekse omroepen Optimaal FM, Gelre FM en ANN waarvan RTV Slingeland deel uitmaakt. Het programma wordt uitgezonden tussen 14.00 en 17.00 uur. RTV Slingeland zoekt nog verslaggevers voor de verslaglegging van wedstrijden van met name de Winterswijkse voetbalclubs. Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar info@rtvslingeland.nl.