LICHTENVOORDE- Aanstaande zondag is de grootse start van de vierde editie van Expeditie Noordkaap. Expeditie Noordkaap is een 8-daagse toertocht naar het noordelijkste puntje van het Europese continent, die de deelnemers naar de mooiste plekken in Scandinavië brengt, met als hoogtepunt een bezoek aan de Noordkaap zelf. Dit jaar zullen er 17 teams vertrekken vanuit Lichtenvoorde om een week later op zondag 3 februari weer te finishen bij HRZ ’t Zwaantje in Lichtenvoorde.

De auto’s van de deelnemers zijn opgesteld en er is de mogelijkheid om de teams een hart onder de riem te steken. Naast het uitzwaaien van de teams heeft de organisatie een heel programma op touw gezet, zodat het voor iedereen interessant is om te komen. Er is een kinderhoek ingericht waar de kinderen kunnen kleuren, ze kunnen springen op het luchtkussen, een rondje op een quad maken, even klimmen op de klimwand en een echte auto beschilderen. Daarnaast is er in de overdekte hal een schaatsbaan opgebouwd. Er zullen enkele onbetaalbare bolides te bewonderen zijn met waardes van enkele tonnen euro’s per auto.

Alle activiteiten vinden binnen plaats, dus het weer hoeft geen belemmering te zijn. Naast de gratis toegang en deelname aan de activiteiten zijn er ook gratis warme- en koude drankjes en hapjes te verkrijgen.

De start is aanstaande zondag 27 januari 2019 bij Roemaat Transport aan de Albert Schweitzerstraat 19 in Lichtenvoorde. De overdekte hal is van 11 tot 13 uur geopend. Parkeren is gratis.