In de nacht van zaterdag op zondag drie mensen gewond geraakt bij een schietincident te Winterswijk.
Een politieagent is een van de gewonden.  De politie heeft 5 personen aangehouden.

Rond 01.00 uur kreeg de politie een melding van vernieling van een woning aan de Keizersdwarsweg. In een zwarte auto gingen de drie vermoedelijke daders er vandoor. Ter plaatse toen de politie in gesprek was met de melder van het incident, kwamen de drie weer terug. Hier werd er toen geschoten.

Daarna vertrokken de 3 verdachten opnieuw, maar kort hierna konden worden aangehouden. Een persoon uit de auto was zwaargewond en is per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen gevlogen. De bestuurder van de auto bleek ook gewond te zijn.

Tevens liep een agent ook verwondingen op bij de schietpartij, maar naar een korte behandeling in het ziekenhuis mocht hij weer gaan.

Bij de woning aan de Keizersdwarsweg heeft de politie ook nog eens twee verdachten aangehouden.
Op dit moment is het onderzoek van dit incident nog in volle gang.