Op Slingeland FM is vanaf zondag 1 juli 12.00 uur tot maandagavond 9 juli non-stop muziek te horen. De reden hiervoor is dat de radiostudio gerenoveerd wordt en daardoor kan er tijdelijk geen live radio gemaakt worden.

De hele studio wordt ontmanteld en zal voorzien worden van een ‘frisse look’. De muren worden geschilderd en er wordt nieuwe vloerbedekking gelegd. Ook zal alle technische apparatuur gemoderniseerd worden. De techniekploeg is achter de schermen al maanden bezig met de voorbereiding van de renovatie. 

Het feit, dat de verbouwing door vrijwilligers gedaan wordt vind ik bijzonder”, vertelt Wim Kuut. De voorzitter is zelf ook betrokken bij de realisatie van het project. “Ik verwacht dat er na de verbouwing een frisse nieuwe studio staat, waar frisse nieuwe initiatieven kunnen groeien en waar programma’s met een nieuw elan zullen worden gemaakt”, aldus Kuut.

Maandagavond 9 juli om 18.00 uur zal de programmering weer hervat worden als alles operationeel is.