Foto: HEMA Winterswijk

De HEMA in Winterswijk is afgelopen  zaterdagavond verkozen tot  beste franchise winkel van Nederland.    Bij de interne wedstrijd  werden door  ‘misteryhoppers’ alle winkels van Nederland bezocht. Er werd gekeurd op onder andere klantvriendelijkheid van het personeel en de uitstraling van de  winkel.

“Wij zijn supertrots!”, laat HEMA Winterswijk weten via hun Facebookpagina. “Het dak ging er volledig af!”   Het Hema-concept heeft ruim 270 winkelketens in Nederland, België en Luxemburg. Jaarlijks voert de HEMA vele interne keuringen uit en die keuringen worden omgebouwd tot een wedstijrd.   Daarbij zijn er prijzen voor de top drie van winkels van het moederbedrijf zelf, voor franchinsewinkels en buitenlandse ondernemingen. 

In de categorie ‘beste franchisers’ eindigde de HEMA in Zwijndrecht op nummer twee en op nummer 3 stond de HEMA in Huissen. De HEMA in Winterswijk gaat de feestvreugde ook delen met haar klanten.  “Houdt onze Facebookpagina in de gaten”, laat HEMA Winterswijk weten.