Foto: Google Maps

De Aldi aan de Landbouwstraat is vanaf vrijdagavond 25 mei 18.00 uur een week gesloten in verband met een verbouwing. Op vrijdagochtend 1 juni  om 08.00 uur wordt de vernieuwde winkel feestelijk geopend door wethouder Ilse Saris. Het asssortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit.

Ruimere winkel
Filiaalleider Leroy Winkels: “Wij zijn als team bijzonder trots om u straks in ons vernieuwde filiaal te mogen verwelkomen. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel “nieuwe stijl” kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Winterswijk.”

Foodtruck
Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten kunnen gratis lekkere hapjes proeven. De gerechtjes zijn vers klaargemaakt met de producten van Aldi. In het weekend na de opening zijn er diverse proeverijen in de winkel.

Duurzame winkel
Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Alle verlichting binnen en buiten is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

De nieuwe winkel beschikt over zo’n 147 gratis parkeerplaatsen.